Anti-decubitus matrassen voor kinderen in de zorg

AD-matrassen

Het matras op de bovenstaande afbeelding ken je inmiddels. Als decubitusspecialist leveren wij kennis en producten aan zorginstellingen, verpleeghuizen, ziekenhuizen, hospices en andere zorggerelateerde organisaties. Anti-Decubitusmatrassen van hoogwaardige kwaliteit voor patiënten in de verschillende stadia van decubitus.

Klik hier voor meer over onze AD-matrassen.

AD-matrassen voor kinderen

Maar wist je dat er ook kinderen zijn met decubitus? Er zijn zelfs baby’s met decubitus. Omdat dit procentueel minder vaak voorkomt dan een volwassenen met decubitus zijn er weinig goede decubitusmatrassen beschikbaar voor kinderen.

De industrie heeft namelijk altijd gekeken naar volume en naar afzet. Echter als specialist zeggen wij juist, onderschat decubitus niet bij kinderen én de inzet van de kinder(decubitus)matrassen!

Polyurethaan hoezen

Als decubitusspecialist zien wij de enorme waarde van een kinder(decubitus)matras en daarom leveren wij onze CuroCell A4 en SAM PRO in de genoemde afmeting 70x150m.

En natuurlijk zijn deze matrassen voorzien van polyurethaan hoezen, met andere woorden laten geen vocht door maar ademen wel. Dezelfde kwaliteit, een andere afmeting!

Zie je het verschil op de bovenstaande afbeelding?
Maatwerk is belangrijk! Heb je vragen over een AD-matras op maat voor kinderen? Neem graag contact met ons op.

Team Jacare

Heb jij vragen over decubitus?
Stel ze ons en Google ze alsjeblieft niet.

Onze missie is awareness creëren rondom decubitus en dat betekent ook informeren. Ook al ben je geen klant bij ons: stel je vragen gerust.


Klik hier om je vraag te stellen