Over Jacare

Jacare b.v. is dé anti decubitus specialist in Nederland die voornamelijk actief is binnen zorginstellingen, verpleeghuizen, ziekenhuizen, hospices en andere zorggerelateerde organisaties. Wij ontwikkelen en leveren (verkoop, huur en lease) producten en systemen voor mensen die in het dagelijkse leven hulpmiddelen en/of ondersteuning nodig hebben.

Wij zoeken een ‘Customer & Service medewerker’, zoeken wij jou? Klik hier om de sollicitatie te bekijken! 

team

Onze visie

Onze visie is dat er meer bewustzijn komt voor mensen met decubitus én hun omgeving door de juiste informatie te verstrekken. Door onze innovatieve lijn van producten kunnen wij gebruikers en hun omgeving (bijvoorbeeld verplegend- en verzorgend personeel, maar ook familie) ontzorgen.

Missie

specialisme

Specialisme

De kracht om specialist te zijn is ook ‘nee’ te durven zeggen. Hiermee bedoelen we dat we ‘nee’ durven te zeggen tegen producten die niet passen in het anti decubitus beleid.

Wij hebben als doel om alles met betrekking tot decubitus te borgen, zoals producten, service, kennis en scholing.

Eenvoud

Hiermee doelen we op samen optrekken in het decubitusbeleid.              De basis is voor voor iedereen hetzelfde, maar we respecteren de eigen identiteit van elke instelling/organisatie. Om deze reden hebben wij maatwerkconcepten. Door onze flexibele instelling komen we samen altijd uit op het meest optimale beleid tegen decubitus.

bussen
316111879_645080490671471_7746789172571084751_n

Behulpzaam

Een van onze kernwaarden is ‘behulpzaam’ die we tot uiting brengen in onze service. Alles is erop gericht om de zorgvrager en zorgverlener te ontlasten. Ontzorgen is makkelijk gezegd maar onze missie is DOEN!

Saamhorig

Jacare is een ‘jong’ familiebedrijf met een belegen ervaring. Een saamhorig en passievol team werkt er hard aan om samen met jou decubitus te bestrijden. Ook hebben wij dagelijks een wondverpleegkundige ter beschikking om kennis te delen. Kortom, wij willen onze ervaring en deskundigheid met veel plezier met jou delen.

medicine, support, family health care and people concept - happy senior man and young woman visiting and cheering her grandmother lying in bed at hospital ward
278082536_969711000400940_6860528296824048843_n

Effectief

Een platte organisatie, ‘keep it simple’ en effectiviteit staan hoog in het vaandel. We vinden het heel erg belangrijk om korte lijnen te hebben tussen ons en jou als klant.

Wil je kennis maken met onze organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat wij doen en hoe wij een positieve bijdrage leveren aan het bestrijden van decubitus.

Jacare, zorg op maat voor individu en organisatie