Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Jacare b.v. is dé anti decubitus specialist in Nederland, voornamelijk actief binnen zorginstellingen, verpleeghuizen, ziekenhuizen, hospices en andere zorg gerelateerde organisaties.

Wij ontwikkelen en leveren (verkoop, huur en lease) producten en systemen voor mensen die in het dagelijks leven hulpmiddelen en/of ondersteuning nodig hebben.

Jacare b.v. is een jong bedrijf met een belegen kennis en zeer brede ervaring in het leveren van zorgproducten, hulpmiddelen en het ontzorgen van verpleeghuizen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Juist door die kennis en ervaring kunnen wij altijd goed (en snel) inspelen op de vraag van de patiënt en de instelling.

Service, innovatie en kwaliteit zijn kernbegrippen binnen onze bedrijfsvoering en die van onze partners. Denk hierbij onder andere aan de intensieve samenwerking met een innovatief textiel bewerkingsbedrijf. Door deze intensieve samenwerking kunnen we goed en snel inspelen op specifieke klantbehoeften. Zo kunnen we zorginstellingen maatwerk aanbieden met garantie en van Nederlands fabrikaat.

Intramurale verhuur- lease- en verkoopconcepten

Ook onze intramurale verhuur-, lease- en verkoopconcepten zijn afgestemd op het ontlasten van zorgvragers en zorgbieders. 

Jacare B.V. werkt volgens zijn eigen schijf van vijf die wij te aller tijden inzetten:

  • Behulpzaam
  • Effectief
  • Eenvoud
  • Specialisme
  • Saamhorig

Kortom: Jacare B.V.
We care for you

Laat je door één van onze medewerkers terugbellen voor meer informatie.
Klik hier