Over ons

IMG_7838

Wie zijn wij?

Jacare b.v. is dé anti decubitus specialist in Nederland, voornamelijk actief binnen zorginstellingen, verpleeghuizen, ziekenhuizen, hospices en andere zorg gerelateerde organisaties.

Wij leveren
Wij ontwikkelen en leveren (verkoop, huur en lease) producten en systemen voor mensen die in het dagelijks leven hulpmiddelen en/of ondersteuning nodig hebben.

Enige in Nederland
Daarbij is
Jacare B.V. de enige leverancier in Nederland van het innovatieve Zweedse AB bedrijf: Care of Sweden. 
De voorloper als het gaat om anti-decubitus matrassen en zitkussens en kennis/onderzoek rondom decubitus. 
 
Je snapt: hier zijn wij natuurlijk erg trots op, want het ondersteunt onze missie met producten die écht steun bieden.

Belegen kennis
Jacare b.v. is een jong bedrijf met een belegen kennis en zeer brede ervaring in het leveren van zorgproducten, hulpmiddelen en het ontzorgen van verpleeghuizen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Juist door die kennis en ervaring én de kwaliteit van onze producten kunnen wij altijd goed (en snel) inspelen op de vraag van de patiënt en de instelling.

Samenwerkingen
Service, innovatie en kwaliteit zijn kernbegrippen binnen onze bedrijfsvoering en die van onze partners. Denk hierbij onder andere aan de intensieve samenwerking met een innovatief textiel bewerkingsbedrijf. Door deze intensieve samenwerking kunnen we goed en snel inspelen op specifieke klantbehoeften. Zo kunnen we zorginstellingen maatwerk aanbieden met garantie en van Nederlands fabrikaat.

Intramurale verhuur- lease- en verkoopconcepten

Ook onze intramurale verhuur-, lease- en verkoopconcepten zijn afgestemd op het ontlasten van zorgvragers en zorgbieders. 

Jacare B.V. werkt volgens zijn eigen schijf van vijf die wij te aller tijden inzetten:

  • Behulpzaam
  • Effectief
  • Eenvoud
  • Specialisme
  • Saamhorig

Onze missie

Onze missie is dat er meer awareness komt voor mensen met decubitus én hun omgeving. Daarbij willen wij de juiste informatie de wereld in helpen rondom decubitus en door onze innovatieve lijn van producten kunnen wij patiënten en hun omgeving (denk verplegend en verzorgend personeel, maar ook familie) ont-zorgen. 

Kortom: Jacare B.V.
We care for you

Laat je door één van onze medewerkers terugbellen voor meer informatie.
Klik hier

Stel gerust uw vragen

Heb jij vragen over decubitus? Stel ze ons en Google ze alsjeblieft niet.

Onze missie is awareness creëren rondom decubitus en dat betekent ook informeren. Ook al ben je geen klant bij ons: stel je vragen gerust.