Corona maatregelen Jacare b.v.

Hoe gaan wij om met Corona?

Door de meest recente ontwikkelingen omtrent het Corona virus, volgt hieronder een opsomming van de maatregelen die wij als JACARE hebben genomen om de dienstverlening te waarborgen.

Onze diensten blijven, zoals je dat van ons gewend bent, bereikbaar. Onze openingstijden blijven hetzelfde, we grijpen hier niet op in.

De maatregelen zijn er op gericht om de kans op besmetting van jullie, de bewoners, patiënten en naasten, maar ook van onze medewerkers tot een minimum te beperken.

Het allerbelangrijkste daarbij zal zijn: Het persoonlijk contact zo maximaal mogelijk te vermijden.

 1. Onze commerciële- en advisering medewerkers zullen afspraken zoveel als mogelijk afhandelen per telefoon, e-mail, Whatsapp of  via video contact. Vanzelfsprekend zijn in onderling overleg andere opties mogelijk.

   

   

 2. Alle afleveringen of op te halen systemen worden elke keer met de verpleegkundigen op de afdeling kortgesloten, zodat we gezamenlijk bespreken wat raadzaam is.  Daarnaast wordt van je gevraagd extra alert te zijn bij besmetting. Meld dit vooraf aan onze servicedienst.
 3. Bij installeren dan wel ophalen van systemen zullen onze medewerkers alle hygiëne voorschriften in acht nemen.

   

   

 4. Op het kantoor zal altijd iemand aanwezig zijn voor telefonisch contact. Verder nemen wij op kantoor diverse maatregelen om besmetting te voorkomen (hygiëne maatregelen maar ook afstandscriteria).

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben ingelicht en staan voor je klaar zoals je dat van ons gewend bent.

Team Jacare b.v. 

Een dag uit het leven van Jacare B.V.

Team Jacare

Heb jij vragen over decubitus? Stel ze ons en Google ze alsjeblieft niet. 

Onze missie is awareness creëren rondom decubitus en dat betekent ook informeren. Ook al ben je geen klant bij ons: stel je vragen gerust. 


Klik hier om je vraag te stellen