Decubitus Nederland, Samen blijven werken versterkt het onderlinge vertrouwen

AD specialist Nederland

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om dezelfde service te blijven bieden als dat iedereen van ons gewend was en dat was soms uitdagend durven we te zeggen.

Doordat Nederland op “slot” zat en ook binnen de zorg er maar een beperkt aantal mensen de afdelingen in ziekenhuizen en instellingen mochten bezoeken was het lastiger (niet onmogelijk) om onze expertise te tonen.

Ons werk is namelijk niet “alleen” een Anti Decubitus matras (AD matras) leveren.

Daar gaat -voor ons als de decubitusspecialist- werk aan vooraf.

Bijvoorbeeld de vraag: Welk matras past het beste?

Dit is afhankelijk van diverse factoren, zoals bijvoorbeeld (er zijn er meer) de categorie decubitus, het gewicht van de patiënt, is de patiënt een actief of passieve slaper of wat is het ziektebeeld van de patiënt.

Home 2

“Zomaar” een AD matras afleveren

Ja, je leest: Er komt veel meer bij kijken dan “zomaar” een matras leveren.

Na het plaatsten van het Anti Decubitus matras monitoren we natuurijk de patiënt, want onze prioriteit is dat de patiënt comfortabel(er) ligt- en zit. Daarbij willen we dus altijd bereikbaar zijn voor het verplegend- en verzorgend personeel wanneer er vragen zijn.

Onze stille pomp zorgt ook nog eens voor extra comfort voor de patiënt en daarbij zorgt ons systeem er ook voor dat het verzorgend- en verplegend personeel ont-zorgd wordt. Dat “regelt” het systeem voor ons.

Maar de vraag is dus: “Hoe zijn wij hiermee omgegaan?”
Precies zoals de titel doet vermoeden.

Wij werken nauw samen, in zeer goed overleg, met het verzorgend- en verplegend personeel (en dus ook de patiënt), maar ook met elkaar.

Service met een glimlach

Een hand met een glimlach werd een vriendelijke knik, maar wel met diezelfde glimlach

En nauw contact hielden we telefonisch, waarbij we digitaal ook die verbinding konden maken met het personeel dat keihard aan het werk was.

Want dat is waar wij voor staan: Maatwerk met als gevolg, resultaat.
Dat doen wij altijd op basis van nauw samenwerken, onze expertise in te zetten en -hoewel we dat veel liever face to face doen- hebben wij in deze tijd alles op alles gezet om ook onze manier van werken ook digitaal te blijven bieden.

Team Jacare

Heb jij vragen over decubitus? 

Stel ze ons en Google ze alsjeblieft niet. 

Onze missie is awareness creëren rondom decubitus en dat betekent ook informeren.
DUS…
Ook al ben je geen klant bij ons: Stel je vragen gerust. 


Klik hier om je vraag te stellen