Decubituszorg Nederland: Järven Healthcare en Jacare b.v. gaan samenwerking aan!


Goes – Jacare b.v. is altijd in ontwikkeling voor onze klanten. Hoe kunnen we nog beter aansluiten aan de behoefte van onze klanten en welke ontwikkelingen zijn er onder de hoogwaardige anti decubitus systemen om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn?

Belegen kennis Door belegen kennis en goed onderzoek te combineren met innovatie & verbetering binnen de gezondheidszorg heeft Jacare b.v. gekozen een exclusieve samenwerking aan te gaan met Järven Healthcare. De kwalitatief hoge producten van Järven Healthcare helpen ons in onze missie om decubitus te bestrijden. “We care for you” wordt hiermee onderstreept” aldus Wim Jalink, directeur Jacare. 

Familiebedrijf
Järven Healthcare is, net als Jacare b.v., een familiebedrijf -sinds 1976- met gedegen kennis, goed onderzoek én met een gezamenlijke missie! Järven Healtcare gaat dan ook met ons de 1e exclusieve samenwerkingsovereenkomst aan buiten de Scandinavische landen.

Jacare is een persoonlijk, kundig en passievol bedrijf. Wij zijn er trots op dat Jacare voor ons heeft gekozen.” Aldus Göran Nordin, directeur Järven Healthcare.

Specialisatie
Samen met Järven Healtcare kunnen we onszelf nog meer specialiseren én ontwikkelen -met deze prachtige producten- om zo gezamenlijk decubitus te bestrijden. Altijd de beste kwaliteit voor onze klanten dus.

Blijf ons volgen via onze Social Media en onze nieuwsbrief, want de komende weken zullen we je kennis laten maken met de vernieuwende anti decubitus systemen, matrassen én diensten.

Team Jacare

Heb jij vragen over decubitus? Stel ze ons en Google ze alsjeblieft niet.

Onze missie is awareness creëren rondom decubitus en dat betekent ook informeren. Ook al ben je geen klant bij ons: stel je vragen gerust.


Klik hier om je vraag te stellen