Het alternerend zitkussen voor in een rolstoel of scootmobiel


Vandaag geen matras, maar een zitkussen in de hoofdrolHet alternerend zitkussen voor in een rolstoel of scootmobiel voor patiënten die categorie 3 of 4 decubitus (lees hier meer over de categorie) hebben.  Vaak zien wij dat er gekeken wordt naar het matras en dat is ook heel goed, maar heel vaak zien we dat veel mensen (categorie 3 of 4) verplicht worden op bed te blijven liggen, omdat de wond moet genezen.
Echter gaat dan wel het welzijn van de patiënt achteruit doordat hij/zij een hele dag in bed ligt (moet liggen). Stel jezelf maar eens voor dat je niet meer naar buiten kunt… Dat is niet voor te stellen toch? Als wij dit -als Jacare-  kunnen voorkomen, dan doen we dat.Door de juiste ondersteuning te bieden in de vorm van ons alternerend zitkussen, zijn wij in staat om hetgeen dat het matras doet dit kussen doet in de rolstoel of scootmobiel. 

Wanneer je als patiënt, familie of deskundige vragen hebt over dit alternerend zitkussen. Neem dan zeker contact met ons (klik hier). 

Ook komt er binnenkort een video online! 

Team Jacare

Heb jij vragen over decubitus? 
Stel ze ons en Google ze alsjeblieft niet. 

Onze missie is awareness creëren rondom decubitus en dat betekent ook informeren. Ook al ben je geen klant bij ons: stel je vragen gerust. 


Klik hier om je vraag te stellen