JACARE SPREEKT

Decubitus Specialist

Als decubitus specialist spreken wij graag over onze missie, máár ook over wat wij kunnen bieden aan patiënten, verplegend- en verzorgend personeel: en dat is heel erg veel. Wij zijn er in de eerste plaats voor de patiënten, omdat zij het zijn die lijden aan decubitus, maar vinden het ook belangrijk dat het personeel wordt ont-zorgd.

Natasja Verbeek, onze nieuwe Jacare collega.

Stilte pomp ter wereld?

Wij ontwikkelen en leveren (verkoop, huur en lease) producten en systemen voor mensen die in het dagelijks leven hulpmiddelen en/of ondersteuning nodig hebben en daar vertellen we graag over. Onze missie -als decubitus specialist- is dat er meer bekendheid komt rondom decubitus en de verzorging ervan.

Wij investeren daarom veel in onze producten, zoals bijvoorbeeld onze nieuwe A4 productlijn met wellicht de stilste pomp ter wereld (niet langer irritant gezoem voor de patiënt en zeer gemakkelijk te bedienen voor het verplegend- en verzorgend personeel). Klik hier om meer te lezen.

Bij ons staat de patiënt voorop, zij leven tenslotte met Decubitus.

Home 13

Jacare Spreekt

Onze missie is helder, onze producten innovatief en daar komen wij graag over vertellen. De komende maanden bezoeken wij bijvoorbeeld het regionaal symposium van IC regio Zuidwest-Nederland.

Maar wij bezoeken ook het WCS congres op 26 en 27 november 2019. Klik hier om daar meer over te lezen.

Wil jij nu eens in gesprek met ons? Dat kan zeker, wij geven vrijblijvend een demo van onze producten én vertellen je graag meer over wie wij zijn en waar we voor staan.

Wil je eens bellen om de mogelijkheden door te nemen? Klik dan hier en we nemen graag contact met je op.

Team Jacare

Heb jij vragen over decubitus? Stel ze ons en Google ze alsjeblieft niet.

Onze missie is awareness creëren rondom decubitus en dat betekent ook informeren. Ook al ben je geen klant bij ons: stel je vragen gerust.


Klik hier om je vraag te stellen