Professionals in de zorg

Wat een kanjers in de zorg

Wat een kanjers in de zorg. Elke dag weer zien we de kanjers keihard werken binnen de zorg. Oog voor hun patiënten én voor elkaar. Ons team heeft daar ongelofelijk veel respect voor en wij zetten ze op onze kanalen dan ook vaak en graag in het zonnetje. Daarbij houden wij ons altijd aan onze kernwaarden: onze schijf van vijf. BehulpzaamSpecialismeEenvoudSaamhorig Effectief We leggen je graag uit hoe we dit op dit moment toepassen.
Onze schijf van 5, belangrijker dan ooit

Schijf van vijf

BehulpzaamNaast AD matrassen denken wij mee met de zorg, door op maat gemaakte producten te realiseren voor (zorg)instellingen.
Daarnaast zijn we ook naar elkaar behulpzaam, wij letten op elkaar, helpen elkaar en steunen elkaar. Zeker in deze tijd. SpecialismeWij zijn specialisten op gebied van decubitus en AD producten in Nederland en werken zij aan zij met Care of Sweden. Deze specialisatie delen we graag met de zorginstellingen waar wij mee samen werken. EenvoudWat wij zeggen dat doen we ook.‘Een man een man, een woord een woord’ zeggen ze weleens?Wij leveren wat wij beloven en praten in duidelijke taal. Saamhorig
Wij zijn er voor de zorg, zij zorgen voor jou.Wij zijn er voor elkaar, wij zorgen voor de zorgWij zorgen voor de patiënten die ons zo hard nodig hebbenSamen staan we altijd sterker. EffectiefWij werken effectief zodat we onze tijd goed inplannen.
Onze tijd is belangrijk voor de patiënten die ons nodig hebben, onze (zorg)klanten en voor onszelf. Om onze specialisatie te blijven verdiepen en te groeien als team en als bedrijf.
Hoe maken wij het verschil? Onze missie (video)in beeld 1

Team Jacare

Hier staan wij voor, altijd.Ons hele team kan onze schijf van 5 ademenen en ernaar leven.
Mocht je vragen hebben vanuit een (zorg)instelling of particulier?Neem dan zeker contact met ons op, wij staan je graag te woord.

Team Jacare

Heb jij vragen over decubitus? Stel ze ons en Google ze alsjeblieft niet.

Onze missie is awareness creëren rondom decubitus en dat betekent ook informeren. Ook al ben je geen klant bij ons: stel je vragen gerust.


Klik hier om je vraag te stellen