Samenwerking Jacare en QualityZorg

Samenwerking

Jacare en QualityZorg bieden samen extra expertise over decubitus en preventie. Jacare, specialist in decubituszorg en bekend van haar antidecubitussystemen, -matrassen en -zitkussens, gaat intensief samenwerken met QualityZorg, met als doel de service, kennis en dienstverlening te vergroten.

Extra expertise

In de praktijk betekent dit dat verpleegkundig specialist Saskia Rolloos ingezet wordt als er extra expertise nodig is over wondzorg. Als er producten worden aangevraagd, kan de klant nu ook extra expertise inwinnen over wondzorg. Deze dienst is een nieuwe, kosteloze service. Wim Jalink zegt daarover: “We zetten hiermee een volgende stap in onze specialisatie in decubituszorg. We hebben niet alleen geïnvesteerd in extra educatie voor ons team met een opleiding aan het Erasmus MC, maar we bieden nu ook deze service aan. Daarom hebben we voor Saskia van QualityZorg gekozen, die inmiddels in het Zeeuwse meer dan bekend is als het gaat om wondzorg.Door ons advies over AD-systemen met de kennis van wondzorg te combineren, zullen we nog slagvaardiger zijn in de bestrijding van decubitus.” Bart Jalink voegt eraan toe: “ Het voelt goed om Saskia te verwelkomen in ons team, we zijn een familiebedrijf en dat maakt het soms een uitdaging om de juiste mensen te vinden. Maar in het geval van Saskia was dat geen enkel probleem. Saskia past goed in ons team en we kunnen nog veel van haar leren. Kortom een toegevoegde waarde voor de specialisatie in decubituszorg, waar Jacare voor staat!”

Wil je meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden die QualityZorg u in Zeeland kan bieden? Neem contact op met ons via zeeland@qualityzorg.nl of bel onze zorgadministratie op 020 407 104

Team Jacare

Heb jij vragen over decubitus?
Stel ze ons en Google ze alsjeblieft niet.

Onze missie is o.a. awareness creëren rondom decubitus en dat betekent ook informeren en onze kennis delen.
Stel je vragen gerust.


Klik hier om je vraag te stellen