Team Jacare B.V. | Bart Jalink

Duizendpoot

Zeg Bart, wat is jouw functie binnen Jacare B.V.?

“Eigenlijk ben ik de duizendpoot van het bedrijf. Ik ben voornamelijk intern de schakel van het bedrijf, zorg voor de juiste én snelle afhandeling van order stroom! Ook voor bijvoorbeeld de planning binnen het verhuur, zodat de klanten de gevraagde producten op tijd (en ook binnen die tijd) in huis hebben, dan wel bij de eindgebruiker hebben liggen want ook hier kunnen wij zorg voor dragen!

Daarnaast is onderhoud en service ook aan mij toevertrouwd en zorg ik er voor dat de juiste producten kunnen en blijven voldoen aan de juiste eisen, wat een product met zich mee brengt! Ook meng ik me graag in de ontwikkelingen van de zorgmarkt op product gebied.”

Jacare B.V. op de kwaliteitsdag van SVRZ

Schijf van 5

Wat doet Jacare B.V. dan precies volgens jou?

“Jacare is een jonge- en gedreven organisatie die graag de zorg draagt voor de zorgvrager.
Met onze schijf van 5 (behulpzaam, effectief, eenvoud, saamhorig en specialisme) willen wij de partner zijn voor alle zorg rond decubitus met de nadruk op Ad-systemen (Anti-decubitus) en zitkussens.

Of het nou gaat om de verkoop- of het huren van deze producten: we kunnen altijd helpen en hebben een passende oplossing voor onze klanten onze slogan zegt het immers “we care for you!”

Natasja Verbeek, onze nieuwe Jacare collega.

Decubitus een blijvend probleem?

Waar staat Jacare B.V. over 10 jaar, Bart?

“Jacare staat over 10 jaar centraal in geheel Nederland.
Nee, we hebben het niet over de locatie, maar Jacare moet over 10 jaar een begrip zijn in geheel Nederland als het gaat om decubitus!

Voor mij is het belangrijk om te allen tijde de kwaliteit en afspraken te waarborgen waarbij de klant en eindgebruiker op ons kunnen blijven rekenen!”

Zeg Bart, is decubitus een blijvend probleem?
“Decubitus zal altijd blijven.
Natuurlijk is het altijd gevaarlijk om zoiets te zeggen met de ontwikkelingen en de kunde van deze wereld, echter komt decubitus ZO SNEL dat we super alert moeten blijven!