Team Jacare B.V. | Wim Jalink

Ambitieus, jong bedrijf met belegen ervaring

Vertel, wat is je naam en je functie binnen Jacare?

Mijn naam is Wim Jalink en binnen Jacare mag ik mezelf bezighouden met de commercie en marketing. Verbinden, netwerken en acquireren zijn op mijn lijf geschreven! 
Daarnaast hou ik me graag bezig met het strategisch beleid van Jacare.

Wat doet Jacare dan precies?

Jacare is een ambitieus jong bedrijf met een “belegen” ervaring en juist deze combinatie maakt Jacare een dynamische organisatie.

Jacare is specialist in “door” liggen & zitten. Met volle overtuiging willen wij dit specialisme uitdragen bij ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorg organisaties, hospices en GGZ instellingen.

We doen dit met onze eigen schijf van 5: 
Behulpzaam
Eenvoud
Effectief
Saamhorig
Specialisme. 
In alles wat Jacare doet, levert en adviseert dienen deze 5 woorden terug te vinden te zijn.

Jacare verkoopt en verhuurt AD matrassen en zitkussen, ons verhuur-concept is uniek te noemen en de service mag bovenmatig genoemd worden. Naast producten is het leveren van diensten een hoge prioriteit binnen Jacare.

Home 13

Schijf van 5

Waar sta jij over 10 jaar?

Over 10 jaar moet een ieder in de ZORGMARKT de Jacare schijf-van-5 herkennen, is Jacare dé specialist in Anti Decubitus en hebben we stevige contracten met de zorgverzekeraars. Jacare, een belangrijke speler in zorgland.

Is decubitus een blijvend probleem? 

Of krijgen we ooit een wereld zonder decubitus?
Nederland decubitus VRIJ, is waar we naar streven, alles doen om dit te bereiken zit in onze DNA. Wel denk ik dat Decubitus erg moeilijk is te verbannen, er zullen betere technieken komen, vooruitstrevend diensten, nog betere scholing, maar volledig verbannen van decubitus is in mijn ogen een utopie.

Gezamenlijk beleid maken en preventie hoog in het vaandel houden is erg belangrijk.
Jacare, specialisme, eenvoud, effectief, saamhorig en behulpzaam, kortom

We Care for YOU!

Natasja Verbeek, onze nieuwe Jacare collega.