Bart Jalink

Ik ben Bart Jalink, voornamelijk de interne schakel van het bedrijf! 

Daarnaast is onderhoud en service ook aan mij toevertrouwd en zorg ik er voor dat de juiste producten voldoen aan de juiste eisen. Ook meng ik me graag in de ontwikkelingen van de zorgmarkt op product gebied.

Wat doet Jacare B.V. dan precies volgens jou?

Jacare is een jonge- en gedreven organisatie die graag de zorgdraagt voor de zorgvrager.
Met onze schijf van 5 (behulpzaam, effectief, eenvoud, saamhorig en specialisme) willen wij de partner zijn voor alle zorg rond decubitus met de nadruk op anti decubitus systemen en (anti decubitus)  zitkussens.

Of het nou gaat om de verkoop of het huren van deze producten: we kunnen altijd helpen en hebben een passende oplossing voor onze klanten. Onze slogan zegt het immers “we care for you!”.

Waar staat Jacare B.V. over 10 jaar, Bart?

Jacare staat over 10 jaar centraal in geheel Nederland.
Nee, we hebben het niet over de locatie, maar Jacare moet over 10 jaar een begrip zijn in geheel Nederland als het gaat om decubitus!

Voor mij is het belangrijk om te allen tijde de kwaliteit en afspraken te waarborgen waarbij de klant en eindgebruiker op ons kunnen blijven rekenen!

Zeg Bart, is decubitus een blijvend probleem?

Decubitus zal altijd blijven. Natuurlijk is het altijd gevaarlijk om zoiets te zeggen met de ontwikkelingen en de kunde van deze wereld,  maar decubitus ontstaat ZO SNEL dat we erg alert moeten blijven!