Léon Franssen

“Mijn naam is Léon Franssen, ik ben 54 jaar en al mijn hele leven woonachtig in Heerlen in Zuid-Limburg. Per 1 september 2021 zal ik in dienst treden van Jacare B.V. als service-medewerker.”

“Mijn werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het leveren/installeren, het de-installeren/ophalen en het onderhoud/technisch up-to-date houden van onze systemen. Dit alles natuurlijk in de voor Jacare nieuwe provincie Limburg.”

“Doordat mijn moeder tot haar overlijden ca. 10 jaar in een verzorgingshuis geleefd heeft en ik er in die tijd jarenlang min of meer kind aan huis was, heb ik ervaren hoe belangrijk het is om deze kwetsbare mensen zoveel mogelijk comfort/zo min mogelijk ongemakken te bieden in deze toch al zo fragiele fase van hun leven. Het vermijden/behandelen van decubitus is een kleine, maar héél belangrijke schakel in dat proces.”

“Door de 5 kernwaarden van een gespecialiseerd bedrijf als Jacare, krijgt het decubitus probleem méér aandacht en een betere behandeling! Ik ben blij dat ook ik daaraan kan bijdragen.”