Wim Jalink

Mijn naam is Wim Jalink en binnen Jacare hou ik me bezig met de commercie en marketing. Verbinden, netwerken en acquireren zijn op mijn lijf geschreven! Daarnaast hou ik me graag bezig met het strategisch beleid van Jacare.

Wat doet Jacare dan precies?

Jacare is een ambitieus jong bedrijf met een “belegen” ervaring en juist deze combinatie maakt Jacare een dynamische organisatie. Jacare is specialist in “door”-liggen & zitten. Met volle overtuiging gaan wij dit specialisme uitdragen bij ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorg organisaties, hospices en GGZ instellingen. We doen dit met onze eigen schijf van 5:

  • behulpzaam
  • eenvoud
  • effectief
  • saamhorig
  • specialisme

In alles wat Jacare doet, levert en adviseert dienen deze 5 woorden terug te vinden te zijn. Jacare verkoopt en verhuurt anti-decubitus matrassen en zitkussen, ons verhuurconcept is uniek en de service mag bovenmatig genoemd worden. Naast producten is het leveren van diensten een hoge prioriteit binnen Jacare.

Waar sta jij over 10 jaar?

Over 10 jaar moet iedereen in de zorgmarkt de Jacare schijf-van-5 herkennen, is Jacare dé specialist in anti decubitus en hebben we stevige contracten met  zorgverzekeraars. Jacare, een belangrijke speler in zorgland.

Is decubitus een blijvend probleem of krijgen we ooit een wereld zonder decubitus?

Nederland zonder decubitus is waar we naar streven en we zullen er alles aan doen om dit te bereiken. Wel denk ik dat decubitus erg moeilijk te verbannen is. Er zullen betere technieken komen, vooruitstrevende diensten, nog betere scholing, maar volledig verbannen van decubitus is in mijn ogen een utopie. Gezamenlijk beleid maken en preventie hoog in het vaandel houden is erg belangrijk. Jacare, specialisme, eenvoud, effectief, saamhorig en behulpzaam, kortom ‘we care for you!’.